Microsoft Azure Administrator Practice Exam Part 2

Microsoft Azure Administrator Practice Exam Part 2

Notes: Hi all, Microsoft Azure Administrator AZ-104 Practice Exam Part 2 will familiarize you with types of questions you may encounter on the certification exam and help you determine your readiness or if you need more preparation and/or experience. Successful completion of the practice exam does not guarantee you will pass the certification exam as the actual exam is longer and covers a wider range of topics. We highly recommend you should take Microsoft Azure Administrator AZ-104 Guarantee Part because it include actual exam questions and highlighted answers are collected in our exam. It will help you pass exam in easier way.

For PDF Version:
Part 1: https://www.awslagi.com/microsoft-azure-administrator-practice-exam-part-1
Part 2: https://www.awslagi.com/microsoft-azure-administrator-practice-exam-part-2
Part 3: https://www.awslagi.com/microsoft-azure-administrator-practice-exam-part-3

21. You have an Azure Directory (Azure AD) tenant named Adatum and an Azure Subscription named Subscription1. Adatum contains a group named Developers. Subscription1 contains a resource group named Dev. You need to provide the Developers group with the ability to create Azure logic apps in the Dev resource group. Solution: On Subscription1, you assign the DevTest Labs User role to the Developers group. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: B

22. You have an Azure Directory (Azure AD) tenant named Adatum and an Azure Subscription named Subscription1. Adatum contains a group named Developers. Subscription1 contains a resource group named Dev. You need to provide the Developers group with the ability to create Azure logic apps in the Dev resource group. Solution: On Subscription1, you assign the Logic App Operator role to the Developers group. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: B

23. You have an Azure Directory (Azure AD) tenant named Adatum and an Azure Subscription named Subscription1. Adatum contains a group named Developers. Subscription1 contains a resource group named Dev. You need to provide the Developers group with the ability to create Azure logic apps in the Dev resource group.
Solution: On Dev, you assign the Contributor role to the Developers group. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: A

24. DRAG DROP –
You have an Azure subscription that is used by four departments in your company. The subscription contains 10 resource groups. Each department uses resources in several resource groups.
You need to send a report to the finance department. The report must detail the costs for each department.
Which three actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.
Select and Place:
Microsoft Azure Administrator AZ-104 Question 24
Answer:
Box 1: Assign a tag to each resource
Box 2: From the Cost analysis blade, filter the view by tag
Box 3: Download the usage report

25. You have an Azure subscription named Subscription1 that contains an Azure Log Analytics workspace named Workspace1. You need to view the error from a table named Event. Which query should you run in Workspace1?

A. Get-Event Event | where {$_. EventType == “error”}
B. Event | search “error”
C. search in (Event)* | where EventType “”eq “error”
D. Get-Event Event | where {$_.EventTye “”eq “error”}

Answer: B

26. HOTSPOT –
You have an Azure subscription that contains a virtual network named VNET1 in the East US 2 region.
You have the following resources in an Azure Resource Manager template.
For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Administrator AZ-104 Question 26
Answer: Yes Yes No

27. You have an Azure subscription named Subscription1. Subscription1 contains the resource groups in the following table.
Microsoft Azure Administrator AZ-104 Question 27
RG1 has a web app named WebApp1. WebApp1 is located in West Europe. You move WebApp1 to RG2. What is the effect of the move?

A. The App Service plan for WebApp1 remains in West Europe. Policy2 applies to WebApp1.
B. The App Service plan for WebApp1 moves to North Europe. Policy2 applies to WebApp1.
C. The App Service plan for WebApp1 remains in West Europe. Policy1 applies to WebApp1.
D. The App Service plan for WebApp1 moves to North Europe. Policy1 applies to WebApp1.

Answer: A

28. HOTSPOT –
You have an Azure subscription named Subscription1 that has a subscription ID of c276fc76-9cd4-44c9-99a7-4fd71546436e.
You need to create a custom RBAC role named CR1 that meets the following requirements:

– Can be assigned only to the resource groups in Subscription1
– Prevents the management of the access permissions for the resource groups
– Allows the viewing, creating, modifying, and deleting of resources within the resource groups.

What should you specify in the assignable scopes and the permission elements of the definition of CR1? To answer, select the appropriate options in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Administrator AZ-104 Question 28
Answer:
Box 1: Line 3
Box 2: Line 1

29. You have an Azure subscription.
Users access the resources in the subscription from either home or from customer sites. From home, users must establish a point-to-site VPN to access the Azure resources. The users on the customer sites access the Azure resources by using site-to-site VPNs. You have a line-of-business-app named App1 that runs on several Azure virtual machines. The virtual machines run Windows Server 2016. You need to ensure that the connections to App1 are spread across all the virtual machines. What are two possible Azure services that you can use? Each correct answer presents a complete solution.
NOTE: Each correct selection is worth one point.

A. an internal load balancer
B. a public load balancer
C. an Azure Content Delivery Network (CDN)
D. Traffic Manager
E. an Azure Application Gateway

Answer: A E

30. You have an Azure subscription. You have 100 Azure virtual machines. You need to quickly identify underutilized virtual machines that can have their service tier changed to a less expensive offering. Which blade should you use?

A. Monitor
B. Advisor
C. Metrics
D. Customer insights

Answer: B

31. HOTSPOT –
You have an Azure Active Directory (Azure AD) tenant.
You need to create a conditional access policy that requires all users to use multi-factor authentication when they access the Azure portal.
Which three settings should you configure? To answer, select the appropriate settings in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Administrator AZ-104 Question 30
Answer:
Microsoft Azure Administrator AZ-104 Question 31
32. You have an Azure Active Directory (Azure AD) tenant named contoso.onmicrosoft.com.
The User administrator role is assigned to a user named Admin1. An external partner has a Microsoft account that uses the user1@outlook.com sign in. Admin1 attempts to invite the external partner to sign in to the Azure AD tenant and receives the following error message: “Unable to invite user user1@outlook.com “” Generic authorization exception.” You need to ensure that Admin1 can invite the external partner to sign in to the Azure AD tenant. What should you do?

A. From the Users blade, modify the External collaboration settings.
B. From the Custom domain names blade, add a custom domain.
C. From the Organizational relationships blade, add an identity provider.
D. From the Roles and administrators blade, assign the Security administrator role to Admin1.

Answer: A

33. You have an Azure subscription that contains a user account named User1.
You need to ensure that User1 can assign a policy to the tenant root management group. What should you do?

A. Assign the Owner role for the Azure Subscription to User1, and then modify the default conditional access policies.
B. Assign the Owner role for the Azure subscription to User1, and then instruct User1 to configure access management for Azure resources.
C. Assign the Global administrator role to User1, and then instruct User1 to configure access management for Azure resources.
D. Create a new management group and delegate User1 as the owner of the new management group.

Answer: C

34. HOTSPOT –
You have an Azure Active Directory (Azure AD) tenant named adatum.com. Adatum.com contains the groups in the following table.
Microsoft Azure Administrator AZ-104 Question 34
You create two user accounts that are configured as shown in the following table.
Microsoft Azure Administrator AZ-104 Question 34.1
To which groups do User1 and User2 belong? To answer, select the appropriate options in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Administrator AZ-104 Question 34.2
Answer:
Box 1: Group1 only
Box 2: Group 1,2

35. HOTSPOT –
You have a hybrid deployment of Azure Active Directory (Azure AD) that contains the users shown in the following table.
Microsoft Azure Administrator AZ-104 Question 35
You need to modify the JobTitle and UsageLocation attributes for the users.
For which users can you modify the attributes from Azure AD? To answer, select the appropriate options in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Administrator AZ-104 Question 35.1
Answer:
Box 1: User 1 and User3 only
Box 2: User1, User2, and User3

36. You need to ensure that an Azure Active Directory (Azure AD) user named Admin1 is assigned the required role to enable Traffic Analytics for an Azure subscription.
Solution: You assign the Network Contributor role at the subscription level to Admin1. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: A

37. You need to ensure that an Azure Active Directory (Azure AD) user named Admin1 is assigned the required role to enable Traffic Analytics for an Azure subscription.
Solution: You assign the Owner role at the subscription level to Admin1. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: A

38. You need to ensure that an Azure Active Directory (Azure AD) user named Admin1 is assigned the required role to enable Traffic Analytics for an Azure subscription. Solution: You assign the Reader role at the subscription level to Admin1. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: A

39. You have an Azure subscription that contains a user named User1. You need to ensure that User1 can deploy virtual machines and manage virtual networks. The solution must use the principle of least privilege. Which role-based access control (RBAC) role should you assign to User1?

A. Owner
B. Virtual Machine Contributor
C. Contributor
D. Virtual Machine Administrator Login

Answer: C

40. You have an Azure Storage account named storage1. You plan to use AzCopy to copy data to storage1. You need to identify the storage services in storage1 to which you can copy the data. What should you identify?

A. blob, file, table, and queue
B. blob and file only
C. file and table only
D. file only
E. blob, table, and queue only

Answer: B

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *